lunes, 9 de enero de 2012

15 de Desembre de 2011

En aquesta penúltima sessió amb en Joan Anton hem estat preparant i repassant la nostra exposició del proper dijous dia 22. En aquesta posada en comú hem d'explicar als nostres companys quin centre hem escollit i què és el que hem estat observant en aquella escola en relació amb les TIC.
El meu grup, format per la Meritxell Lleal, la Sheila Rodríguez, la Irene Sobrino i jo, la Meritxell Muñoz vam visitar una escola de Badalona, anomenada Jesús Maria.
Durant aquesta sessió hem estat revisant i ordenant tots els apunts que vam prendre el dia de la visita a l'escola. A més, vam explicar-li al professor què havíem observat i ens va donar unes petites indicacions per preparar-nos el PowerPoint que presentariem i l'exposició.
Llavors, durant aquella sessió ens va donar temps a preparar el text del que voliem explicar als nostres companys i distribuir la base del PowerPoint.
La veritat que aquesta és una de les exposicions que més m'ha agradat explicar perquè és un tema que m'interessa molt i sempre és més fàcil de preparar i explicar una experiència pròpia que un tema més distant a nosaltres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario