martes, 24 de enero de 2012

24 de Gener de 2012

Avui hem tingut una nova sessió amb l'Àngels. Sincerament, ha estat una sessió una mica desconcertant.
La setmana passada ens vam assabentar que havíem de fer un portafoli digital de totes les activitats que havíem fet amb ella. L'Àngels diu que ja ens ho va dir a principi de curs, però ningú de la classe en sabia res.
Avui, ens ha explicat que el portafoli s'ha de fer en una pàgina web, i en aquesta hem d'incloure tots els treballs i comentaris que considerem important de totes les activitats que hem fet amb tots els professors. I jo hem pregunto, per a què hem fet aquest bloc? Si ara hem de tornar a comentar totes les activitats que ja hem fet a l'aula.
Considero que aquesta activitat, que tant fàcil ens diuen que és, ens està portant molts problemes, i parlo en primera persona perquè he estat utilitzant el programa per fer la pàgina web i em sembla una mica difícil haver de fer aquest treball sense conèixer el programa. 
Com a proposta per als alumnes de l'any vinent, recomanaria dir-ho des de principi de curs, com el bloc, i anar-ho fent progressivament, ja que ara, amb dues setmanes perquè s'acabi el semestre, amb exàmens, molts treballs i presentacions orals és difícil dedicar tot el temps possible a realitzar aquesta pàgina web.
Realment, estava molt contenta amb aquesta assignatura, però aquesta última activitat de la part de l'Àngels m'ha deixat un mal sabor de boca, ja que mai hem tingut feina excessiva, fins ara, els últims dies quan no dóna temps a acabar-ho tot. 
Jo sé que ara ja no es pot fer res, i hem de realitzar l'activitat, però potser per a propers cursos serveix aquesta reflexió per a què els alumnes ho puguin fer amb més de temps.

No hay comentarios:

Publicar un comentario