sábado, 21 de enero de 2012

19 de Gener de 2012

Segona sessió de l'any amb en Joan-Anton.
Avui hem continuat amb el projecte, treballant en grup i resolent dubtes amb el professor.
El nostre grup ha decidit veure què era el que havíem d'explicar en el document de 5 pàgines que hem d'entregar amb el projecte, i hem anat apuntant aquelles idees més bàsiques i essencials que creiem que havíem d'escriure i explicar a cada apartat. A més a més, hem pensat com potser el pòster i què podem fer perquè el nostre estand de la fira cridi l'atenció.
Tot i que considero que tenim poc temps per poder realitzar aquest projecte tan bé com ens agradaria, penso que el portem prou bé i que tenim les idees força clares.
Ara, deixant una mica de banda el tema del projecte, m'agradaria fer una cosa que encara no he fet en aquest bloc, que és incloure un vídeo, a més de parlar sobre el sentit d'aquest.
En aquest video extret de Youtube es veu com, infants de Mèxic mostren conductes racistes quan els hi pregunten quin nino els agrada més (si un blanc o un negre), quin és més bo, entre d'altres preguntes. Trobo que les respostes que aquests infants donen són fruit de comentaris i actituds de les persones adultes, i com a mestres hem de pensar que a l'aula tindrem nens de qualsevol procedència i hem de tractar-los a tots de la mateixa manera. A més a més, hem d'evitar fer comentaris desafortunats cap a persones que tenen un color de pell diferent a la nostra, ja que el més important és el seu interior, la seva forma de ser i d'actuar; i els drets dels infants no discriminen per ètnia, els nens són nens i els hem de tractar com a tals.


No hay comentarios:

Publicar un comentario