sábado, 21 de enero de 2012

17 de Gener de 2012

En aquesta sessió amb l'Eduard hem estat acabant de polir dues activitats que teniem pensades per abans de vacances, però que no vam poder realitzar perquè el dia que les havíem de fer vam fer vaga.
Aquestes dues activitats consistien en escriure en un bloc, modificar certs aspectes d'aquest bloc (posar etiquetes, afegir gadgets, entre d'altres), pujar imatges a un àlbum de Picasa, a més d'utilitzar aplicacions del google, com per exemple crear una enquesta sobre les TIC que els nostres companys haurien de contestar o escriure una petita història de nadal entre tots en un GoogleDocs, on cadascú de nosaltres havia d'escriure un paràgraf i anar inventant la història entre tots.
Personalment, algun apartat si que l'havia sabut realitzar, però d'altres, com per exemple fer l'enquesta no, perquè mai n'havia fet cap i tenia diversos dubtes. Finalment, he après com és fa tot i tenim temps fins al proper dimarts per acabar de polir-ho tot.
Trobo que aquestes eines ens poder servir per a la nostra aula, per exemple, si volem pujar totes les imatges d'una festa o una excursió per poder ensenyar-les a classe o que els pares la vegin.


No hay comentarios:

Publicar un comentario