jueves, 26 de enero de 2012

26 de Gener de 2012

A la sessió d'avui hem continuat treballant amb el portafoli digital, però aquest cop amb l'Eduard.
Sort que l'Eduard ha començat l'explicació més o menys des del principi, dient-nos quins programes necessitàvem, ja que tothom havia descarregat el KompoZer, però ens faltava el FileZilla, que serveix per a què tots els documents o imatges que penjem a la web estiguin disponibles quan obrim la pàgina des de qualsevol ordinador i poguem fer-ho a través de html. 
Així doncs, durant la sessió d'avui hem pogut continuar treballant amb el portafoli digital i l'Eduard ha estat aclarint els dubtes de tothom, ha anat passant per tothom i ens ha ajudat en tot el que ha pogut.
Tot i així, encara no tinc clar si el que hem de penjar només les activitats que hem fet, com ens ha comentat l'Eduard, o també les presentacions en PDF o PowerPoint com ens va dir l'Àngels. Així doncs, si a la propera sessió amb l'Àngels no m'aclareix res, ho penjaré tot per si de cas. A més a més, he estat parlant amb la resta de companys i tothom es troba en la mateixa situació que jo.
Espero que en els propers dies pugui aclarir tots aquests dubtes i fer un portafoli que estigui a l'altura del que es demana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario