martes, 10 de enero de 2012

20 de Desembre de 2011

En aquesta última sessió amb l'Àngels abans de les vacances de Nadal, hem continuat amb l'activitat de l'altre dia. En la sessió anterior vam estar fent fruites amb el Corel Draw, i avui hem de crear una petita història amb fotogrames. La sessió consisteix en que creem la imatge central del fotograma, amb el fons que li volem donar a la nostra petita història.
Realment, he sortit una mica angoixada, o més ben dit desmotivada perquè hem trigat tota l'hora i mitja en fer-ho, i encara no ho hem acabat. Surto de classe pensant que és massa feina per a persones que no sabem res sobre aquest programa i que fa dos dies que l'utilitzem.
L'Àngels ens ha dit que no ens preocupem, que ja veurem com el que falta ho podrem fer més ràpid i és més fàcil. El meu grup ha decidit quedar durant les vacances per avançar aquesta activitat, perquè sinó creiem que ens serà mol difícil poder-ho fer a classe. A més, entrem en una època on no podem deixar-ho tot per a l'últim dia perquè tenim molts treballs i exàmens que marquen el final del primer semestre.
Espero que la propera sessió sigui més calmada i l'Àngels ens doni el seu vist i plau de l'activitat acabada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario