viernes, 16 de diciembre de 2011

13 de Desembre de 2011

En la sessió d'avui amb l'Àngels he conegut un programa nou: el CoreDraw. Pel que vam fer i l'explicació que ens va donar l'Àngels entenc que aquest programa serveix per fer dibuixos digitalitzats sense haver de fer-ho nosaltres a mà. 
Ho explico a partir de l'activitat que vam fer: Vam agafar dues fruites i havíem de resseguir el seu contorn i pintar-lo d'un color concret. Després s'agafava l'altra part de la fruita, com per exemple el tall i la fulla i es pintava d'un altre color de manera que es diferenciaven les parts de la fruita. 
Per últim, podíem afegir transparència. La meva companya i jo vam fer una maduixa, i a més de pintar de vermell la fruita, i de verd el tall i la fulla, també fam afegir taques negres perquè s'assemblés a una maduixa i no per exemple a un tomàquet.
Amb temps i experiència trobo que, fins i tot, podria agafar qualsevol animal i a través dels pasos que acabo de descriure aconseguir un dibuix ben elaborat que servís com a  identificador d'una classe concreta.
Tot i que el que he explicat és poc, he de dir que porta molt de temps aconseguir la silueta perfecta, i més per a inexperts que no coneixem el programa.
La propera setmana continuarem amb aquesta activitat ja que ens reunirem amb una altra parella per avançar una mica més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario