viernes, 16 de diciembre de 2011

29 de Novembre 2011

Durant aquesta classe amb l'Àngels hem treballat en parelles per crear un Joc Interactiu. Aquesta activitat la he trobat molt útil per a la nostra feina a l'aula, ja que podrem crear-ne de diferents per qualsevol tema que tractem. 
Jo i la Meritxell Lleal, la meva parella de treball, vam escollir els peixos i a cada diapositiva fèiem que els nens senyalessin un peix segons el seu color, o assenyalar lletres de la paraula PEIX. Així, ens podem assegurar que els infants saben distingir les lletres que han aprés, els colors i saben comptar, ja que en una diapositiva, per exemple, han de comptar quants peixos de color groc hi ha. 
Així com altres activitats que hem realitzat les he trobat útils per a nosaltres com a professors, amb aquesta trobo que és un bon recurs per utilitzar a l'aula, tot i que comporta feina per part del mestre, però pot ser molt útil per als nens per a fonamentar els seus coneixements i per poder aplicar les TIC dins de l'aula. 
A continuació afegeixo una imatge on es pot veure una de les diapositives del nostre joc interactiu en què els infants han d'assenyalar quants peixos de color groc hi ha a la imatge.


No hay comentarios:

Publicar un comentario